Three Rivers Country Festival 2018

Op 4 november 2018 vindt het Three Rivers Country Festival plaats.

Het Three Rivers Country Festival is het 1ste evenement van de stichting DOCP.

De locatie:

Zalencentrum/eetcafé “De Tromptuin” in Dordrecht, (voorheen “De Plint”).
Dit zalencentrum/eetcafé vind je aan de Maarten Harpertsz Trompweg 235. 3317NE.

Het evenement start om 16.00, en duurt tot 21.00. De zaal is open vanaf 15.30 uur, waar wij je een welkoms drankje aanbieden om om 16.00 uur mee te proosten met elkaar bij het begin van het evenement.

Er is ook een alcoholvrij welkoms drankje, voor diegene die geen alcohol drinken.

Dan het evenement zelf.  Je kunt vanaf 16.00 uur genieten van een breed aanbod in muziekstijlen. We beginnen met Windfall. Een band die, in het meer dan 40 jarig bestaan, haar sporen heeft verdiend. Floralia Oosterhout is 1 van de evenementen waar zij meerdere keren mochten optreden. Zij spelen de classics, maar vaak in eigen stijl, zonder het gevoel van de originele uitvoering te verliezen. Maar ze hebben ook heel mooi eigen werk.

Website Windfall

Zodra Windfall de eerste set heeft uitgespeeld, komt Eddy Gee iedereen verrassen met een mix van old school country en eigen nummers. Per slot van rekening is hij een singer/songwriter die meer in het buitenland optreed, dan in ons kikker landje. Berlijn is maar 1 van de vele voorbeelden.  Wel zal je werken van zijn alltime favoriet, Vince Gill, tegenkomen en dit proeven in de uitvoering van veel van zijn liedjes. Waaronder het nummer:”I Need You”, waarin “Vince” duidelijk waarneembaar is.

Website Eddy Gee

Na de set van Eddy Gee komen The Country Wings het aanwezige publiek opzwepen met hun mengeling van up tempo pop country. Ook deze band treedt regelmatig in het buitenland op. Gullesheim is daar een mooi voorbeeld van. Maar ze kunnen je ook verrassen met een heerlijke ballade. Om een voorbeeld te geven van hun repertoire noem ik Johnny Cash, Little Big Town en Waylon. “Outlaw in Em” brengen zij o.a. met een weergaloos mooi outro.

Website The Country Wings

Over ballades gesproken.

Anna McRose zingt niet liever, terwijl ook zij heerlijke line dans nummers kan zingen. Ondanks dat zij een nieuwkomer is, treed ze ook al op in België. In haar repertoire vind je o.a. nummers van Shania Twain en Martina McBride.

Website Anna McRose

Geluid wordt verzorgt door JustOne Productions.

Zoals je kunt lezen, kan je tijdens dit evenement lachen, gieren en brullen en eten, maar ook lekker dansen en af en toe een traantje wegpinken.

En met een beetje mazzel wordt er een line dans demo gegeven.

De voorlopige lijst met aanwezige stands:

Om het evenement compleet te maken, zal de “De Tromptuin” tijdens dit evenement vanaf 17.00 uur een in countrystyle aangepast barbecue/buffet neerzetten. Inclusief spareribs etc. , zodat de inwendige mens niet wordt vergeten.

De kosten voor dit evenement op een rijtje.

Entree in de voorverkoop ex buffet……………………………………..15.00 euro.

Entree in de voorverkoop inclusief 1 gang langs het buffet…..27.50 euro.

Aan de zaal ex buffet…………………………………………………………….20.00 euro.

Aan de zaal inclusief 1 gang langs het buffet…………………………32.50 euro.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen.

De kaarten zijn via de ticketshop en mail te bestellen.

Hieronder een route beschrijving naar het evenement.

Vanaf Rotterdam:
 Via de A16 richting Breda. Bij s’Gravendeel er af en op de afrit al de linkerbaan nemen, richting Papendrecht. Op het N3 viaduct over de A16 hoe je uiterst links aan en ga je over het viaduct, bij de verkeerslichten linksaf. Zie verder bij “Via de slalom”.

Vanaf Breda:
Via de A16 richting Rotterdam, tot de afrit s’Gravendeel. Bij de verkeerslichte van de afrit, ga je rechtdoor. Zie verder bij “Via de slalom”.

Vanaf Utrecht/Gorichem:
Via de A15 richting Rotterdam, tot de afrit Papendrecht (N3). Ga linksaf, de N3 op richting s’Gravendeel/Dordrecht. Blijf op de N3 tot aan de verkeerslichten bij het viaduct over de A16. Ga hier bij de 1ste verkeerslichten rechts af. Zie verder bij “Via de slalom”.

Via de slalom:
Ga je naar beneden en kom je op een kingsize rotonde. Je neemt de 4e afrit van deze rotonde en gaat de laan van Londen op. Zo rijd je parallel aan de A16 richting Rotterdam, Na ca. 800 mtr buigt de weg scherp naar rechts, om de moskee. Je komt na 100 mtr. op een 4 sprong. Hier ga je links en vind je het zalencentrum na 150 aan je linkerhand. Rijd dus linksaf en volg de weg naar het parkeerterrein achter het zalencentrum.

Met het openbaar vervoer neem je vanaf het centraalstation van Dordrecht aan stadszijde (de noordzijde), buslijn 4. Die zet je in 15 minuten, recht voor de deur af op de halte “Van Kinsbergenstraat”.  Die ligt hier recht tegenover.